Targonca, raklapemelő
Keresés

EFX302 – homlokvillás targonca

Az EFX302 lítiumionos, 3 tonnás ellensúlyos targonca, gazdaságos dízel-helyettesítő opció a különböző bel- és kültéri szállítási feladatokhoz. Az állandó mágneses szinkronmotorral (PMSM) felszerelt EFX sorozat 10%-kal növeli az akkumulátor hatékonyságát, illetve alacsonyabb költségeket eredményez a hagyományos AC motorokhoz képest. Oldalról cserélhető 80V/150Ah Li-ion akkumulátor táplálja, maximális rugalmasságot kínálva mind a töltés, mind az üzemidő során. Az EFX302 vállal kompromisszumot a teljesítmény és az üzemidő tekintetében az energiahatékony PMSM-nek és a rugalmas tápegységnek köszönhetően, ami az IC targoncák legköltséghatékonyabb belépő szintű alternatívájává teszi. Ez a gép kompakt és vízálló kialakítású, így szűk helyen és esőben is manőverezhető, ezenkívül az EFX302 kényelmes munkateret biztosít a dolgozó fizikai megterhelésének csökkentése és a munkateljesítmény javítása érdekében.

Kivehető Li-ion akkumulátor, amely kényelmes mindennapi használatot biztosít

Az EFX302-t a lítium technológia előnyeire tervezték, alapfelszereltségként könnyen cserélhető 80V/150Ah Li-ion akkumulátorral van felszerelve. Nemcsak az alkalomszerű töltés és a karbantartásmentesség jellemzi, hanem az oldalirányban is kihúzható lítium-ion akkumulátor, mely meggyorsítja az akkumulátorcserét nehezebb körülmények között is.

Univerzális? Igen!

Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas , speciális vízvédelmi kialakításának köszönhetően esőben is kiválóan teljesít.

EFX252 homlokvillás

Az akció 2024 januártól a raktárkészlet erejéig érvényes, ezt követően az új beszerzésekre vonatkozó árak ettől eltérhetnek!

Műszaki adatok:

Teherbírás:   3000 kg / 500 mm

Kialakítás:       négytámaszú

Emelési magasság:  4800 mm

Oszlop:  Háromtagú, szabademeléses

Oldalmozgató:   Cascade gyártmányú, integrált, hidraulikus

Vezérlés:    normál karos

Villahossz:      1200 mm

Kerekek: normál szuperelasztikus (tömör) gumikkal

Akkumulátor:    80V / 150Ah Li-Ion

Töltő:   230V hálózatról működő beépített töltő

Bukókeret

Belső panorámatükör

Led „közúti” világítás

Led munkalámpák elől

Sárga villogó lámpa

Tolatólámpa

Tolató hangjelzés

Hátsó kapaszkodó kürtgombbal

Ergonómikus vezetőülés biztonsági övvel

OPS vezetőérzékelő biztonsági rendszer

Tehervédő rács

MOST AKCIÓS!

Automatizálás 25 000 EUR-ért?

Az automatizáláson gondolkodik és szeretné megtapasztalni az árumozgatás rugalmas módját a legegyszerűbb, leggyorsabb telepítéssel és a legalacsonyabb költséggel? Az XP15 nem egy termék, hanem maga a projekt.

Tovább olvasom »

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE