Targonca, raklapemelő
Keresés

Év végi akciók

Az évet jobb úgy zárni, ha az felemelő és ezt nem csak azért mondjuk, mert az akciós targoncáinkkal és raklap-szállítóinkkal valóban nagyot lehet emelni az anyagmozgatás színvonalán! Lássuk milyen akciókkal várjuk minden kedves meglévő és partnerünket az év végére!

Első, és számunka az egyik legizgalmasabb hír az EFX302-es típus érkezése, amelyről már a napokban írtunk! A cikk itt olvasható. Nem véletlen, hogy ennyire örülünk ennek a modellnek, hiszen ez az elektromos homlokvillás targonca minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, mint dízel és gázos társai, ám mindemellett alacsony az üzemeltetési költsége, gyorstöltéssel segíti a hosszú – több műszakos munkaidőt is, így a megtérülése egészen gyorsan elérhető. Ehhez mérten pedig az ára 2023.12.31-ig meglehetősen kedvező; 5.500.000Ft+ÁFA bevezető áron kínáljuk ezt az innovatív gépet!

EFX302 homlokvillás targonca

Raklapszállítók akcióban

További akciónk, amely szintén 2023.12.31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes, az a raklapszállító kategória két kiemelt gépére vonatkozik. Az F3 és az EPL1531 elektromos raklapszállítók most igazán jelentős árkedvezménnyel vásárolhatók meg! Érdemes vetni rájuk egy pillantást, ha egy valóban jó béka vásárlása a cél!

Békát ajándékba? Persze!

év végi targonca akciók

Igen, most ilyen akcióval is készültünk! Kiválasztottunk néhány, azonnal raktárról vihető EP elektromos homlokvillás targoncát, amelyek kedvező ára kiegészül azzal, hogy most egy EP F4 elektromos gyalogkíséretű raklapszállítót is adunk melléjük ajándékba. Ez az akciónk is legkésőbb 2023.12.31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes. És mely gépeink mellé adjuk az ajándékot? A szuper-innovatív EFL és CPD sorozat egyes gépeit egészítjük most ki az ajándékkal:

Elektromos gyalogkíséretű magasemelő akció

Kisebb raktárakban, gyártási- vagy kiskereskedelmi környezetben, és különösen a korlátozott magasságú helyen az EST124 gyalogkíséretű targonca ideális eszköz a napi munka optimalizálásához. Ez a monooszlopos kivitel kiváló átláthatóságot biztosít. Munkaállomásként a dolgozók a raklapokat megfelelő magasságra helyezhetik, ezáltal nem csak csökkenti a terhelésüket, de növeli a termelékenységet.

Műszaki adatok:

Teherbírás: 1200kg

Fordulókör: 1415mm

Akkumulátor kapacitás: 24V/80Ah

Menetsebesség terhelt/üres: 4.0/4.5 km/h

A gép 2023.12.31-ig, vagy a készlet erejéig 1.130.000 Ft 839.000 Ft +ÁFA akciós áron érhető el.

Itt lehet a rendelési szándékot jelezni.

Automatizálás 25 000 EUR-ért?

Az automatizáláson gondolkodik és szeretné megtapasztalni az árumozgatás rugalmas módját a legegyszerűbb, leggyorsabb telepítéssel és a legalacsonyabb költséggel? Az XP15 nem egy termék, hanem maga a projekt.

Tovább olvasom »

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE