Targonca, raklapemelő

EFL353S Elektromos homlokvillás

Cikkszám: EFL353S

További információk

Egyéb tulajdonságok

Li-Ion, négy támaszú

Teherbírás (kg)

3500

Legkisebb emelési magasság (mm)

120

Legnagyobb emelési magasság (mm)

6000

Akku kapacitás

280AH/80V

Leírás

A modern intralogisztikai alkalmazások jobb kiszolgálása érdekében az EP bemutatja a lítiumüzemű EFL sorozat optimalizált, új generációs fejlesztését a robusztusság, az ergonómia és a rugalmasság jegyében.

A T8 IC -alvázra épített és áramvonalas kialakítású ellensúllyal felszerelt  EFL sorozat új generációja jobb tartósságot és jobb manőverezhetőséget kínál szűk helyeken. Ergonómiai megfontolások miatt az EP továbbfejlesztette az LCD-kijelzőt, hogy egy pillantással összegyűjtse a legfontosabb gép-információkat, ami bőséges munkaterületet és könnyű vezetési élményt biztosít.

Az új EFL sorozat lépést tart minden alkalmazási igénnyel, különösen a zord környezetek vagy a rövid műszakok által támasztott kihívásokkal. Az S verzió nagyobb teljesítményt nyújt az igényes feladatokhoz és a kihasználtsági faktor maximalizálásához.

Az EFL sorozat új generációja hatékonyan alkalmazható például az italgyártásban, a logisztikában, az építőiparban és más iparágakban, beltéren és kültéren egyaránt. A minden időjárási viszonyoknak megfelelően a felső védőburkolat minden káros hatástól megvédi a kabint. A gyors töltésnek köszönhetően ez a lítiummotoros targonca kifejezetten alkalmas a több műszakos munkarendben való alkalmazásra is.

Termékadatlap

Letöltés(3 MB)

További információk

Egyéb tulajdonságok

Li-Ion, négy támaszú

Teherbírás (kg)

3500

Legkisebb emelési magasság (mm)

120

Legnagyobb emelési magasság (mm)

6000

Akku kapacitás

280AH/80V

HÍREK - ÉRDEKESSÉGEK

IRATKOZZON FEL A HÍRLEVELÜNKRE

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE