Targonca, raklapemelő
Keresés

Most pályázhat targoncára: feldolgozó üzemek fejlesztésének támogatása

A felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2024. június 25. napjától  2025. február 03. napjáig van lehetőség.  Az nyilvánvaló, hogy targonca vásárlásra lehet benyújtani támogatási kérelmet, de nézzük meg pontosan, ki és mire pályázhat!

A pályázati felhívásról:

A felhívás kódszáma: KAP-RD04a-RD04b-2-24

Jelen felhívásra támogatási kérelmet nyújthat be: 

• Magyarországon székhellyel, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel  és Magyarországon fiókteleppel, és 

• a támogatási kérelem benyújtását megelőző teljes lezárt üzleti évvel rendelkezik. 

Célterületek:

1. célterület: Mezőgazdasági termékek értéknövelése, a piacra jutást elősegítő  technológiai fejlesztést célzó beruházások támogatása

a. A TEÁOR 10 és 11 besorolás szerinti tevékenységekhez kapcsolódó, élelmiszer feldolgozó borászati és takarmány előállító üzemek fejlesztése

Élelmiszer-feldolgozó, borászati üzemek és takarmány előállító üzemek fejlesztése

Eszközbeszerzés

Alapanyagok, gyártásközi- és végtermékek minőségét szolgáló új eszközök, laboreszközök beszerzése, technológiai rendszerek kialakítása. 

Szállítójárművek (N járműkategória szerint: teherautók és furgonok) beszerzése.

Épületek, építmények építése, kialakítása, bővítése. 

Energetikai hatékonyságnövelést nem célzó korszerűsítések, felújítások. (pl.: üzemek műgyantázása, víz és szennyvízkezelési fejlesztések)

Mézkiszerelést, gyapjúfeldolgozást, kenderfeldolgozást, trágyafeldolgozást  folytató üzemek fejlesztése, illetve TEÁOR 10 vagy 11 besorolás szerinti  tevékenységekhez kapcsolódó egyéb melléktermék feldolgozás.

Új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek  kialakítása. 

Szállítójárművek (N járműkategória szerint: teherautók és furgonok), beszerzése.

Épületek, építmények építése, kialakítása,  bővítése. 

Energetikai hatékonyságnövelést nem célzó korszerűsítések, felújítások.

2. célterület: Mezőgazdasági termékek értéknöveléséhez kapcsolódó zöld  beruházások támogatása

a. Energiafelhasználás csökkentésére vonatkozó tevékenységek

Energiahatékonyság fokozása az élelmiszeripari-, borászati, takarmányipari,  illetve mezőgazdasági termékek egyéb típusú értéknövelését végző üzemekben:  termeléshez és/vagy élelmiszeripari- és/vagy borászati termékek előállítását  szolgáló tevékenységek.

b. Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása

Az élelmiszeripari-, borászati, takarmányipari, illetve mezőgazdasági termék  egyéb értéknövelését végző üzemben zajló gazdasági-termelési folyamatok és  az üzemen belüli, a termeléshez és/vagy élelmiszeripari- és/vagy borászati,  takarmányipari, illetve egyéb mezőgazdasági termékek előállítását szolgáló  tevékenységhez kapcsolódó építmények energiaigényének fedezése megújuló  energia előállításával.

pályázat targonca

A pályázható megvalósítási területek köre igen széles, mi az anyagmozgatás eszközeit tudjuk biztosítani és emellé, akármilyen területre is pályázna, segítséget tudunk nyújtani a pályázat megírásában és a projektmenedzsmentben is. Ehhez a feladathoz segítséget nyújt partnerünk, az Agrárközösség, így ha Ön kitölti az alábbi adatlapot, akkor azzal elfogadja, hogy az itt megadott adatait, részükre is továbbítjuk.

Pályázati érdeklődés Horoszcoop Anyagmozgatás KAP-RD04a-RD04b-2-24

Mely gépekre pályázna?

Automatizálás 25 000 EUR-ért?

Az automatizáláson gondolkodik és szeretné megtapasztalni az árumozgatás rugalmas módját a legegyszerűbb, leggyorsabb telepítéssel és a legalacsonyabb költséggel? Az XP15 nem egy termék, hanem maga a projekt.

Tovább olvasom »

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE