Targonca, raklapemelő
Keresés

Nagy teherbírású raklapemelő targoncák: MAX sorozat

MAX sorozat

A raklapemelő targoncák választéka 2012 óta tette népszerűvé az EP-t az anyagmozgatásban. Ahogy az EP Equipment növekszik, iparági szakértők tanácsadásait követve fejlesztik termékeiket. Ez a növekedés azt jelentette, hogy bevezetésre került a MAX sorozat.

MAX vs MINI

Hogy mitől lesz egy maximális hatótávolság max teljesítmény, a mini tartomány pedig mini teljesítmény? A mini sorozat az a koncepció, amely kompakt termékcsalád, nagyon kicsi alvázzal. Az EP elektromos raklapemelő targonca mérete megegyezik egy szabványos kézi emelőjével, és ez elsősorban az EP házon belül gyártott és tervezett hajtóegységének köszönhető.

Ha a maximális teljesítményhez függőleges hajtómotor szükséges, ez az egyik dolog, amiben a maximális tartomány eltér a mini tartománytól. A max sorozat szívós és rugalmas, öntöttvas alkatrészekből áll, és készen áll a nehéz terhelések és az ipari alkalmazások kezelésére.

EPT20-20WA / EPT25-WA

Bár sokan hozzászoktak az EP Equipment által gyártott mini-stílusú raklapemelő targoncákhoz, a piac hatalmas része még mindig azt várja el az eszközöktől, hogy robusztusabbak legyenek, jobban hasonlítsanak egy páncélozott járműre…. Az EP itt biztosítja az EPT20-20WA / EPT25-WA-t. Ezek 2 vagy 2,5 tonnás raklapemelők, igazi robusztus, ipari alvázzal. A felépítésük és alkatrészeik olyanok, amelyek egyenletes, gyors működést biztosítanak, miközben hosszú élettartamot és alacsony karbantartási költségeket biztosítanak.

Az EPT20-20WA /EPT25-WA különféle ipari környezetekhez, raktárakhoz, logisztikai cégekhez, be-/kirakodó dokkokhoz és más nagy teherbírású alkalmazásokhoz, nehéz rakományokhoz alkalmas. A szűk folyosókon és a szűk ajtónyílásokon való manőverezés 800 × 1200-as raklapokkal könnyű munka ennek a raklapszállítónak, amely optimalizálja a hatékonyságot és a biztonságot bármely vállalkozásban.

Ezt a teherautót tesztelte a Logistics Inside magazin, melynek szakértői az RPL201-et az iparágban mércének jelölték meg elképesztő teljesítményével és hosszú akkumulátor-üzemidejével.

Az RPL sorozat teljes mértékben az integrált Li-Ion akkumulátortechnológia köré tervezett, gyors, alkalmi töltést és elektromos szervokormányt kínál alapfelszereltségként. Ez a modell felszerelhető nagy sebességű opcióval a még nagyobb termelékenység érdekében, és az új kiadású RPL 251 és 301 még keményebb munkakörülmények között is megbirkózik a nagy igénybevételű alkalmazásokkal.

Az RPL sorozat a tökéletes gép bármilyen közepes és nagy távolságú szállítási feladathoz a raktáron belül, valamint a dokkban történő be- és kirakodáshoz és a rakodóhelyi alkalmazásokhoz. Ezekhez az alkalmazásokhoz a targoncáknak nagy teherbírású, öntöttvas alkatrészekkel kell rendelkeznie.

Az EP Max sorozatában elérhető RPL201 alternatívája a raklapemelő targoncának a KPL201, egy 2 tonnás raklapszállító, amely ugyanazt a fantasztikus teljesítményt nyújtja egy zárt, körbefutó kezelőfelülettel a nagyobb biztonság érdekében.

Az ES WA sorozat az EP Equipment ipari targoncája. Ez a targonca tökéletes választás különböző méretű raklapok szállítására és egymásra rakására, és könnyen állítható terpeszkarral, erős AC motorral és könnyen karbantartható alkatrészekkel van felszerelve.

Az EP Equipment ES-WA sorozata ideális targonca több munkafeladat optimalizálásához, tökéletes megoldás a nem szabványosított raklapokhoz. Ez a modell különféle raktárakban és gyártó létesítményekben való emelésre és mozgatásra alkalmas. Az ES WA targoncák opcionálisan proporcionális emeléssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a kezelő még jobban irányíthatja a műveleteket. A targoncák ráállós, platformos kivitelben is elérhetők.

Automatizálás 25 000 EUR-ért?

Az automatizáláson gondolkodik és szeretné megtapasztalni az árumozgatás rugalmas módját a legegyszerűbb, leggyorsabb telepítéssel és a legalacsonyabb költséggel? Az XP15 nem egy termék, hanem maga a projekt.

Tovább olvasom »

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE