Targonca, raklapemelő
Keresés

Mérlegeljen Ön is!

Partnerünk az innovációban: RAVAS – integrált mérlegelési és mérési technológia

Az EP Equipmentnél mindennek a középpontjában az innováció áll. A termékfejlesztéstől az értékesítés utáni szolgáltatásokig a kockázatvállalás és az innovatív döntések meghozatala különböztet meg minket versenytársainktól és tesz piacvezetővé bennünket a lítium-ion technológia terén. Azzal a céllal, hogy minden alkalmazáshoz a megfelelő berendezést tervezzünk, amikor olyan partnert találunk, aki olyan terméket kínál, amely tovább növeli targoncáink használhatóságát. Itt válik az EP és a RAVAS partnerré az innovációban.

A RAVAS-t Hollandiában alapították, és világszerte piacvezetőként működik a kézi emelők, elektromos raktári gépek és targoncák integrált súly- és méréstechnikájának piacvezetőjeként.

Bennit Schmieder értékesítési és marketing alelnök elmondta csapatunknak: „Mivel a RAVAS-t sok éve ismerik, a mobil mérlegrendszerrel kapcsolatos tudásukhoz egyetlen másik cég sem ér fel. Nagyon boldogok vagyunk, hogy már több éve partnerek vagyunk a RAVAS-szal és olyan targoncákat fejlesztünk, amelyeket a mérlegrendszerük speciális követelményeihez terveztek.”

Mért van szüksége az iparágnak mobilmérlegre?

A legtöbb vállalat hozzászokott a statikus méréshez, az áruk felvételének folyamatához és az áruk meghatározott helyére történő szállításához. A RAVAS teljesen megváltoztatta ezt a folyamatot, már nincs szükség nagy mérőasztalra, ami értékes helyet foglal el egy raktárban, már nem kell időt vesztegetni azzal, hogy előre-hátra szaladgáljon egy kijelölt helyre árumérésre. A kiskereskedelemtől a szállítmányozásig és a logisztikáig számos iparág profitálhat a mobil mérlegelésből, és a RAVAS számtalan kialakítású mobil mérleget kínál az anyagmozgató iparág számára. Az EP-vel való közös innovációval végtelen előnyök és új fejlesztések születtek. Természetesen néhány másodpercig mozdulatlanul kell maradnia, hogy megkapja az adatokat, de most már nincs szükség az áruk másik helyre történő szállítására.

Milyen előnyei vannak a mobil mérlegelésnek?

Azon túl, hogy időt takarít meg a teljes folyamat során, a mobil mérlegelés óriási biztonsági előnyökkel is járhat. A RAVAS-nál minden típusú géphez tudunk súlymérő rendszereket kínálni, különböző és egyedi biztonsági rendszerekkel. Példa erre a közvetlenül a targonca villáira szerelt targonca mérlegrendszerünk. Bármilyen iparágban veszélyes a targonca túlterhelése. A RAVAS biztonsági rendszerei figyelmeztetik a kezelőt, ha túl nehéz árut készül felemelni.

Az EP-termékeken működő elektromos raklapemelő-rendszereinkkel a kezelők további biztonsági és időmegtakarítási előnyöket élveznek magától az EP targoncától. A lítium-ion akkumulátorral a vállalkozások profitálnak a gyorsabb és alkalomszerű töltésből, a karbantartás mentességből, a könnyű működésből és az ólomsavas akkumulátoroknál nagyobb hatásfokú akkumulátorokból.

Hogyan kezdődött az EP és a RAVAS együttműködése?

Az EP és a RAVAS először 2018-ban találkozott. A RAVAS csapata akkoriban erős partnert keresett – jól megtervezett és minőségi háttértámogatású- elektromos raklapemelő targoncák beszállítására, így kezdődött a partnerség. Az EP számos erős iparági kapcsolattal rendelkezik, amelyek jól támogatják a RAVAS terjeszkedését, miközben közösen tervezzük a növekedési stratégiát.

Miért működik olyan jól a partnerségünk?

Jelenleg a RAVAS-nál az EPL153(1)-el dolgozunk, csapatunk és végfelhasználóink szeretik ezt a típust. A RAVAS technológiájával kombinálva egyértelmű, hogy együtt még erősebb és egyedibb anyagmozgatási megoldást hoztunk létre szerte a világon.

A RAVAS-nak és az EP-nek hasonló céljai vannak, növekedési stratégiáinkat úgy alakítottuk ki, hogy alkalmazkodjanak a megnövekedett termelési mennyiségekhez, értékesítésekhez és további innovatív termékfejlesztésekhez. A RAVAS-nál nagyon világos jövőkép van a következő 5 évre, ugyanezt a szenvedélyt és lendületet látjuk tükröződni az EP Equipmentben is. A dinamikus partnerekkel való együttműködés kulcsfontosságú a jövőbeli sikerhez.

Miért olyan erős a RAVAS pozíciója a piacon?

Ha Ön az első, aki kifejleszt egy terméket, akkor a többiek előtt kezd, és ez azt jelenti, hogy volt idő tökéletesíteni rendszereket. A RAVAS-nál bármilyen géphez kínálnak mobil mérlegelést és lehetőségük van arra is, hogy közvetlenül csatlakozzanak az ERP rendszeréhez, hogy rögzítsék és tárolják az adatokat WIFI-n keresztül.

A RAVAS az adatokat pénzzé változtatja, mert minél több adattal rendelkezik egy vállalkozás, annál jobban átlátja a folyamatait, annál hatékonyabban tud dolgozni, és annál több pénzt takaríthat meg

Automatizálás 25 000 EUR-ért?

Az automatizáláson gondolkodik és szeretné megtapasztalni az árumozgatás rugalmas módját a legegyszerűbb, leggyorsabb telepítéssel és a legalacsonyabb költséggel? Az XP15 nem egy termék, hanem maga a projekt.

Tovább olvasom »

Év végi akciók

Az évet jobb úgy zárni, ha az felemelő és ezt nem csak azért mondjuk, mert az akciós targoncáinkkal és raklap-szállítóinkkal valóban nagyot lehet emelni az anyagmozgatás színvonalán! Lássuk milyen akciókkal várjuk minden kedves meglévő és partnerünket az év végére!

Tovább olvasom »

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE